TUNTIKUVAUKSET

Mitä ovat AKdancen Commercial Street / Dance / Hiphop -tunnit?

Commercial eli kaupallinen viittaa tanssiin, jota nähdään esim. musiikkivideoissa, pop-tähtien live-esityksissä, konserteissa ja mainoksissa. Kaupalliseen kategoriaan voidaan sisällyttää useita eli tanssityylejä kuten esim. hiphop, jazz, locking, popping, krumping, cabaret, vogueing tai vaikka ripaus balettia. Tanssisarjoissa ja -tanssiliikuntaharjoitteissa on aina ripaus luovuutta, kokeilua ja huumoria sekä asennetta.
MUKAAN PÄÄSEE KOKO KAUDEN!
INFO & ILMOITTAUDU yhteys@akdance.fi

Mitä ovat AKdancen Show / Dance -tunnit?

Dance-tunnilla tehdään vain tanssisarjaa. Show-tunnilla lämmittelyiden jälkeen tehdään perustekniikka-harjoituksia, jonka jälkeen on musikaalitanssisarjan, lyyrisemmän tai vaikka lattarimaisemman tanssiliikuntasarjan vuoro. Molemmilla tunneilla harjoitteet keskittyvät joka viikko eri taitoihin – dynamiikkaan, ajoitukseen, rytmiin, vauhtiin, suorituskykyyn ja musikaalisuuteen, joista on hyötyä tanssijalle yleisesti. Tanssiliikuntatunnit ovat avoimia kaikille, jotka haluavat oppia uutta, harjoitella omalla tasollaan ja kehittää omaa tyyliään kannustavassa, hauskassa omia rajoja ylittävässä ympäristössä.
MUKAAN PÄÄSEE KOKO KAUDEN!
INFO & ILMOITTAUDU yhteys@akdance.fi

Mitä ovat AKdancen Lasten Hiphop ja DanceMix Tanssiliikunta 5-12v.-tunnit?

Tunnit on suunniteltu 5-12 vuotiaille. Tunnin alussa tehdään rytmi-harjoituksia ja lämmittelyt yleensä eri StreetDance-vaikuttein liikkuen (esim. Commercial, Hiphop ja House). DanceMix-tunnin paino showtanssin elementeissä.

Tunnin loppua kohden alun harjoitteet yhdistetään tanssisarjaksi, jota on yhdessä hauskaa ja kiva tanssia läpi useampi kerta. Tunnin aikana tehdään myös kehonhuoltoa lihaskuntoharjottein ja venyttelyin. Tunnin lopuksi on usein tanssirinki, jossa jokainen saa yksin tai kaverin kanssa käydä näyttämässä oman tanssinsa.

MUKAAN PÄÄSEE KOKO KAUDEN!
INFO & ILMOITTAUDU yhteys@akdance.fi

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on sitova ja on purettavissa sairaustodistusta vastaan. Ilmoittautuminen ja kurssimaksun maksaminen on sitovaa. Erissä maksettaessa sitoudut suorittamaan koko kurssimaksun. Jos tanssija lopettaa kesken lukukauden kurssimaksua ei palauteta. Lasten ja nuorten ryhmiin voi tutustua 1 kerran ennen sitoutumista kurssille. Mikäli kurssia on aloittaessa jäljellä 11-18 kertaa kausimaksu on suoritetaan kokonaisuudessaan.

Voit ilmoittautua sähköpostilla yhteys@akdance.fi. Sähköpostiin seuraavat tiedot:

* Tanssijan nimi
* Syntymäaika ja jos mahdollista tieto huomioitavasta sairaudesta esim. astma / diabetes / epilepsia
* Huoltaja ja puhelinnumero, joka / jotka tuovat / hakevat lapsen tunnille / tunnilta.
* Kotiosoite /-osoitteet
* Huoltajan puhelinnumero
* Laskutusosoite (sähköpostiosoite)

Yhteys

Yhteys toimii pääasiassa sähköpostein, tiedottein, tekstiviestien ja AKdancen nettisivujen välityksellä.

Poissaolo

Tanssijan poissaoloja ei hyvitetä rahallisesti, eikä kurssimaksuja siirretä seuraavaan kauteen. Tanssijan sairaudesta johtuvia poissaoloja voi korvata kaikilla AKdancen tunneilla (ei workshopeilla). Yksityisopetuksissa tanssijan sairaudesta johtuvia poissaoloja ei korvata rahallisesti. Yksityisopetuksissa tanssijan sairaudesta johtuvat poissaolojen mahdolliset korvaukset sovitaan tapauskohtaiseksi, ei kuitenkaan siirretä seuravaan kauteen. Pitkäaikaisissa erityissairauspoissaoloissa voidaan maksumuutoksista sopia siitä päivästä lähtien, kun asiasta on ilmoitettu AKdancelle. AKdancesta johtuvat peruutusten korvaustunnit ilmoitetaan erikseen.

AKdancen puolesta perutut tunnit korvataan erikseen ilmoitettavana ajankohtana

Valokuvaus ja videonti tunneilla

AKdancella on oikeus käyttää tanssitunneilla ja näytöksissä otettuja kuvia ja videoita markkinointi- ja opetustarkoituksiin. Mikäli tanssijaa ei saa kuvata, eikä kuvia ja videoita ei saa käyttää julkisesti, ilmoitathan asiasta erikseen sähköpostilla tanssiharrastuksen alkaessa.

Yhteistyöopettajat

AKdancen yhteistyöopettajat vastaavat pääasiallisesti omasta toiminnastaan ja laskutuksestaan itsenäisesti oppilaidensa kanssa. AKdancen oppilaat pääsevät kursseille aina edullisemmin ja ovat etuoikeutettuja tunneille ilmoittautuessa.

Vakuutus

AKdance ei vastaa Valveen toimi- tai odotustiloihin unohdetusta tai sieltä kadonneesta omaisuudesta. Pieniä lapsia ei saa jättää Valveen tiloihin ilman huoltajan valvontaa.

AKdance ei ole vakuuttanut tanssijoitaan, joten oppilailla on hyvä olla esim. vapaa-ajan vakuutus.

Tuntiperuutuksen sattuessa AKdance ei vastaa turhasta tunnille tulosta. Varmistathan yhteystietonne oikeiksi.

AKdance suosittelee Finnish Dance Organizationin Sporttiturvaa kaikille tanssijoille, mikäli omaa vakuutusta ei ole. https://lisenssi.sportti.fi/?lid=15884 Huom! Vakuutus on voimassa vain mikäli olet FDO:n jäsen. Vapaaehtoinen urheiluvakuutus ei sisälly FDO ry:n jäsenmaksuun.