Jenny Strandberg – Jazz Dance Workshop

24.11.2015

Tekniikka-tunnin kuvaus
7.-8.1.2016 klo 14.45-16.00

Kurssilla keskitytään perustekniikan kuten kehon linjojen hahmottamiseen sekä piruettien ja hyppyjen harjoitteluun. Tunti sopii ja on hyödyllinen ihan kaikille tanssijoille lajista ja tasosta riippumatta.

Dance-tunnin kuvaus
7.-8.1.2016 klo 16.15-17.45

Tunti koostuu lyhyestä alkulämmittelystä, lattianpoikki-harjoitteista ja koreografian harjoittelusta. Tunnin pääpainona on tanssiminen hyvällä fiiliksellä!

* * * * *

Kurssin hinta:
1krt 25€
1pvä tai 2 krt 40€
2pvää tai 3-4 krt 70€

Kurssin osallistujamäärä min. 15hlöä.

Ilmoittautuminen sähköpostitse: workshop@akdance.fi

* * * * *

Jenny Strandberg on helsinkiläinen tanssija-tanssinopettaja-koreografi. Tällä hetkellä Tukholmassa asuva Jenny on Balletakademin ammattitanssijakoulutuksessa 2. vuoden opiskelija.

Jenny on opettanut vakituisesti pääkaupunkiseudun tanssikouluissa (Tanssikoulu DCA, StepUp School, Move! Wellness Center.
Opettaja Jenny on erittäin kannustava ja energinen. Hänen tunneillaan keskitytään teknisen harjoittelun lisäksi erilaisten liikelaajuuksien ja musikaalisuuden löytämiseen tanssissa. Tyylinsä hän on saanut paljon vaikutteita ajastaan New Yorkissa, jolloin hän treenasi Broadway Dance Centerissa.

Jenny on esiintynyt erilaisten kokoonpanojen kanssa niin artistien taustatanssijana, gaalailloissa, messuilla ja televisiossa kuin risteilyaluksillakin. TV:ssä Jennyä on nähty mm. Tähdet, tähdet-ohjelmassa (kaudet 1 ja 2).

Kuva: Juhana Selin
Juliste: Annamari Kess

Takaisin